O NAMA

Agencija za konsalting u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu “DARJAN BZR-ZOP SISTEM” je registrovana kod Agencije za privredne registre rešenjem broj BP 01636/2012 od 10.10.2012.godine.

Sama registracija je nastala kao logičan nastavak rada u prethodnom periodu jednog od suvlasnika Agencije Predraga Veličkova, diplomiranog inženjera industrijskog menadžmenta.

Pošto je i sam radio u više privrednih društava koje se bave oblastima bezbednosti i zdravlja na radu, nekada zvane zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite životne sredine odlučio se na korak koji je bio jedino rešenje da svoje znanje pretoči u svoj privredni subjekat što je i učinio.

S obzirom da ima položen stručni ispit za obavljanje poslova bezbenosti i zdravlja na radu, sledeći korak je bio dobijanje licence. Ista je obnovljena od strane Ministarstva rada i socijalne politike  i to pod zavodnim brojem 164-02-00050/2017-01 (uverenja i licence – 14.12.2017.).

Licence:

Agencije je registrovana na adresi Radnička 14 u Dimitrovgradu, ali svoje poslovanje obavlja i na adresi Vojvode Vlahovića 47M u Beogradu kao i na celoj teritoriji Republike Srbije.